Pennen graveren met naam of tekst

Wil jij iemand verrassen met een mooi en blijvend kado? Geef dan pen of vulpen gegraveerd als kado. Leuk met een tekst of een naam. Een pen graveren cadeau geven is altijd een succes. Denk maar eens aan een werkjubileum,  het behalen van een diploma of certificaat, als bedankje, als huwelijkscadeau, het bereiken van het pensioen of gewoon omdat iemand veel schrijft en altijd voor je klaar staat. 

Enorm assortiment Parker pennen

Met haar 125-jarig bestaan viert Parker de sublieme prestaties die dit merk van luxe schrijfwaren de afgelopen eeuw neer heeft weten te zetten. De pennen van Parker kenmerken zich door een elegante en zakelijke uitstraling en een voorbeeldig schrijf comfort en zijn wereldwijd bekend bij directeuren, managers, kantoormedewerkers en consumenten. Gebruikers profileren zichzelf door te kiezen voor een pen van Parker en voor menig contract wordt een Parker pen in de hand genomen. Het Parker pennen assortiment omvat veel schrijfgerei. Denk hierbij maar eens aan balpennen, vulpennen, roller pennen en vulpotloden waarbij het vakmanschap, de innovatie en de expertise van de fabrikant hoog in het vaandel staan.

De Cross classic pen is een stijlicoon

De Cross classic pen is een bij veel mensen geliefde pen. Een pen uit 1946 welke nog steeds een favoriet is onder de Cross schrijvers. Een stijlicoon welke al 60 jaar brieven, gedichten en bedankjes achter zich heeft. De Cross classic pen is leverbaar in een Balpen of een Vulpotlood.

Waterman pennen goed om aan te aanschaffen

Er is een enorm uitgebreid assortiment luxe schrijfwaren van Waterman voor zowel particulieren, scholieren als voor de bedrijfsmatige markt. Een mooie Waterman balpen, vulpen, potlood of roller is een cadeautje om mee te schrijven en deze liggen geweldig in de hand, hebben een chique uitstraling en een veel langere levensduur. Bij www.pengraveren.nl is er een ruime keus aan Waterman pennen.